Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2019 21:06
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

S Ip Manem si to tentokrát rozdá mocný Yuri Boyka. 4. část bojové série láká akčním trailerem

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nová část, nový záporák.

Legendární Ip Man se počtvrté pouští do boje. Ve snímku kromě něj ale uvidíme i Ip Manova studenta Bruce Leeho, kterého ztvární Kwok-Kwan Chan. Příběhově se podíváme na život hlavního hrdiny poté, co mu zemřela jeho žena. Se synem se nakonec rozhodne vycestovat do USA, kde se ale setkává s rasismem.

Během mnoha soubojů Ip Man vytře podlahu hned s více bojovníky, ale ze všech nejvíce tě zřejmě zaujme Scott Adkins. Toho v bojovém žánru proslavila zejména postava nezlomného ruského bojovníka jménem Yuri Boyka. Adkins se ale například objevil i v druhé části Expendables.

Záporáci jsou jeho krevní skupinou, a proto lze očekávat, že ani v tomto filmu z něj nebude zrovna přívětivý chlap, o čemž svědčí také trailer. Donnie Yen alias Ip Man mu ale určitě velmi rychle objasní, kde je jeho místo.

O režii se znovu postaral Wilson Yip, který natočil všechny tři předešlé díly. Ip Man 4 s podnázvem The Finale bude podle všeho závěrem celé série, a tak doufejme, že si ho pořádně užijeme. Asijská premiéra je plánována na 20. prosince tohoto roku, v USA se diváci filmu dočkají o 5 dní později. Česká premiéra nebyla zatím určena.

S Ip Manom si to tentokrát rozdá mocný Yuri Boyka. 4. časť bojovej série láka akčným trailerom
S Ip Manom si to tentokrát rozdá mocný Yuri Boyka. 4. časť bojovej série láka akčným trailerom Zdroj: Pegasus Motion Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse