Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2019 21:42
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Bývalá fotbalová hvězda řekla v přímém přenosu nacistický pozdrav. Odstranili ho ze hry FIFA 20

TECH FIFA
Uložit Uložené

Stačí jedna hloupá poznámka, aby se z legendy stal vyvrhel.

Svět už poznal mnoho fotbalistů, kteří byli na trávníku výjimeční, ale mimo něj to nezvládali a společnost je zatratila. Například z takovéto Maradony si loni utahoval celý svět poté, co se choval během zápasu Argentiny proti Nigérii jako utržený z řetězu. Nejdříve usnul, předváděl se a za zmínku také stojí, že celé skleněné zábradlí bylo od bílého prášku.

Doporučeno
Barber shop nabízí střih zdarma, pokud vyhraješ nad holičem ve hře FIFA 20. Pokud prohraješ, platíš dvojnásobek Barber shop nabízí střih zdarma, pokud vyhraješ nad holičem ve hře FIFA 20. Pokud prohraješ, platíš dvojnásobek 14. října 2019 22:07

Příběh legendárního holandského fotbalisty je značně odlišný, ale také si svým chováním zavařil. Marco van Basten během živého vysílání řekl Sieg Heil. Následně si s novinářem podali ruce a odešel.

Za své neuvážené slova se už omluvil. I přesto ho mnozí kritizují za jeho nezodpovědnost. No a aby toho nebylo málo, van Bastena odstranili ze hry FIFA 20, mohl jsi ho najít v módu Ultimate Team.

Není to první rázný krok od společnost EA Sports, která vyvíjí hru FIFA. Nedávno byl známý streamer potrestaný banem za to, že se během svých streamů choval nevhodně. Konkrétně nadával na společnost a dokonce plivl na šál s jejím logem. EA ban odůvodňovala tím, že hráče už několikrát upozorňovala a zašel jednoduše příliš daleko.

Zpět
Sdílet
Diskuse