Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2019 17:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Karlos Vémola: Chci zbít Attilu Végha, do té doby neukončím kariéru

SPORT
Uložit Uložené

Český bojovník po zápase podstoupil operaci ramene, následně podepsal revers v nemocnici, aby mohl jít okamžitě trénovat. Touží jen po jednom.

Bezprostředně po "zápase století" mezi poraženým Karlos Vémolom a vítězem Attily Veghel si český bojovník vyžadoval od úspěšnějšího soupeře odvetu. Už v té době Slovák otevřeně říkal, že zatím nemá v plánu darovat Karlos další zápas.

Na stejnou otázku odpověděl Attila už několikrát, v nedávném rozhovoru ještě dodal, že v současnosti nemá důvod přemýšlet na odvetou i kvůli tomu, že ani Vémola ji nikdy nikomu nedaroval.

Doporučeno
Marpo chce zápasit s Karlosem „Terminátorem“ Vémolou. Dočkáme se další obří show? Marpo chce zápasit s Karlosem „Terminátorem“ Vémolou. Dočkáme se další obří show? 4. prosince 2019 16:55

Zároveň se bude čekat na to, s jakou nabídkou přijde organizace Oktagon, která zastřešovala i tento obrovský zápas ve vyprodané O2 areně. Český šampion nyní přichází s dalšími odvážnými vyjádřeními, která nasvědčují tomu, že nikdy neexistovalo pro Vémolu nic důležitějšího, než dostat ještě jednu šanci. 

„Já už před sebou nic nemám. Pro mě je jediný cíl dostat Attilu Végha do klece. Ať to stojí, co to stojí. Protože to, jak jsem s ním prohrál, to si po té dřině vůbec nezasloužím. Jsem lepší bojovník než to, co jsem tam předvedl. 

 

Slibuji, že kariéru neukončím, dokud Attilu Végha nedostanu do klece. Je jedno, jestli vyhraju. Chci předvést lepší výkon, dotknout se ho, zbít ho,“ řekl Vémola pro isport.cz. Dodal, že mu Attila vzal celoživotní cíl, protože měl v plánu porazit ho a následně se probojovat až do prestižního UFC.

Doporučeno
Československý MMA zápas století stál desítky milionů. Jak se rodil souboj Vémoly s Véghem a co diváky čeká (Rozhovor) Československý MMA zápas století stál desítky milionů. Jak se rodil souboj Vémoly s Véghem a co diváky čeká (Rozhovor) 6. listopadu 2019 9:43

Je jasné, že toto téma bude pro nejlepšího slovenského MMA zápasníka na stole až za několik měsíců, aktuálně si chce užívat s rodinou, na kterou velmi dlouho neměl čas. Zatím Vémola tvrdě trénuje a důkazem je i skutečnost, že okamžitě po operaci ramene, kterou podstoupil několik hodin po velkém zápase, podepsal revers z nemocnice a šel do posilovny.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

Domů
Sdílet
Diskuse