Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2019 15:23
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Ak by si chcel mať AirPods s „káblikom“, môžeš si ho dokúpiť. Stojí od 30 do 70 eur

TECH
Uložit Uložené

Ak patríš medzi tých, ktorým na bluetooth slúchadlách chýbajú káble, konečne tu je pre teba riešenie.

Momentálne sú v kurze bluetooth slúchadlá a kábliky vidíš trčať z uší čoraz menej. Spopularizoval ich predovšetkým Apple so svojimi AirPods, no dnes si vieš už zaobstarať bluetooth slúchadlá rôznej značky. Mnohí sa doteraz nevedia zmeriť s trendom bezkáblových slúchadiel. Ak patríš medzi nich, máme pre teba dobrú správu.

Doporučeno
Muž rozmístil po metropoli nálepky připomínající AirPody. Sleduj video, jak se je lidé snažili vzít ze země Muž rozmístil po metropoli nálepky připomínající AirPody. Sleduj video, jak se je lidé snažili vzít ze země 26. listopadu 2019 6:55

Môžeš si kúpiť šnúrku, ktorá tvoje slúchadlá spojí. Už sa viac nemusíš báť, že ti pri pobehnutí jedno vypadne a poškodí sa. Káblik je robený na mieru pre AirPods. Skvelé, no nie?

Nuž, ani nie. Keď si predstavíš, že niekto minie za bezdrôtové slúchadlá AirPods 160 a viac eur a následne si kúpi šnúrku, ktorá stojí od 30 do 70 eur, môžeš len neveriacky zakrútiť hlavou. Nedáva to totiž zmysel. Jednou z výhod je predsa to, že tam tá šnúrka nie je. No a keď dáš slúchadlá nabíjať, zavadzia ti tá šnúrka vo vrecku. Na čo to je teda dobré?

Keď už sa ale náhodou rozhodneš pre šnúrku s názvom Tapper za pár desiatok eur, môžeš si vybrať farbu aj materiál. Produkt uzrel svetlo sveta v roku 2016, tri dni po tom, čo boli predstavené Airpods a na svojej stránke píšu, že ich produkt je prémiový.  Asi sa našlo dosť ľudí, ktorí si dokúpili tento „vyepšovák“ a nezdá sa im to ako vyhodené peniaze, keďže spoločnosť nezanikla. Možno sa ale mýlime a je to dobrá vecička. Čo si o tom myslíš ty?

Domů
Sdílet
Diskuse