Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2019 20:38
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

FBI vysoce ocenila spolupráci s Tekashim 6ix9ine při udávání členů gangu, údajně byl velmi užitečný

HUDBA
Uložit Uložené

Už za necelé dva týdny se bude rozhodovat o Tekashiho budoucnosti. Prokuratura nyní vydala zprávu, v níž žádá pro rapera nejnižší možný trest.

Podle nejnovějších dokumentů, které se podařilo získat portálu Complex, federální policie výrazně oceňuje to, jakým způsobem Tekashi přistupoval ke spolupráci při udavačství. Prokuratura i s přihlédnutím k tomu, že tímto způsobem 6ix9ine riskuje nebezpečí, proto navrhuje, aby soud při nadcházejícím procesu bral v úvahu všechny okolnosti. 

Podle prokurátorů byl duhový raper při odhalování identity všech členů gangu Nine Trey velmi užitečný a výrazně přispěl k jejich dopadení, v opačném případě by bylo velmi náročné dokázat jim vinu. Z oficiálního dokumentu dále vyplývá, že prokuratura navrhuje snížit Tekashiho trest na nutné minimum, na což může i nemusí soudce přistoupit. Několik právníků se však shoduje, že v podobných případech by se měl obviněný dočkat propuštění.

Doporučeno
Uniklé video zachytilo, jak 6ix9ine údajně nabízí 30 000 dolarů za vraždu bratrance Chief Keefa Uniklé video zachytilo, jak 6ix9ine údajně nabízí 30 000 dolarů za vraždu bratrance Chief Keefa 23. listopadu 2018 17:18

6ix9ine je za mřížemi od listopadu 2018. Původně sice vinu popíral, když se ale dozvěděl, že mu hrozí až 47 let vězení, přiznal se ke všemu a navíc policii výměnou za svobodu slíbil plnohodnotnou kooperaci. 

Spousta raperů se s tímto jeho rozhodnutím neztotožňuje, on si přesto myslí, že se na udavačství zapomene a bude slavnější než předtím, když ho zavřeli. Nedávno 6ix9ine podepsal kontrakt v hodnotě 10 milionů dolarů se svým bývalým vydavatelstvím a podle některých zdrojů začal nakupovat beaty. Co se bude dít, když ho propustí, zatím nikdo netuší.

Domů
Sdílet
Diskuse