Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2019 12:47
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kontrafakt zveřejňuje kompletní tracklist alba Real Newz. Jací hosté na něm budou?

HUDBA
Uložit Uložené

Členové legendární kapely z Piešťan dali prostor několika mladým raperům.

Vydání nového alba Kontrafaktu je naplánováno na desátého prosince, a tak je ideální čas zveřejnit i seznam všech skladeb s hosty. Dosud nám kluci servírovali jen malé ochutnávky, díky kterým jsme se dozvěděli, že na Real Newz uslyšíme například Gleba, Calina nebo Viktora Sheena. Dnes již víme, že kromě nich nebudou chybět ani Dalyb nebo Dokkeytino a Samey.

Doporučeno
Kontrafakt: Fejkových zpráv je hodně, proto máme na coveru děti, ty jsou nejupřímnější (Rozhovor) Kontrafakt: Fejkových zpráv je hodně, proto máme na coveru děti, ty jsou nejupřímnější (Rozhovor) 1. prosince 2019 9:55

Celkově uslyšíme 13 skladeb, což však už kluci potvrdili i v našem rozhovoru. Ego, Rytmus a Anys už natočili i další klip, který by se mohl dostat ven už za pár dní, zatím si můžeš čekání zkrátit trackem Ideme Dnu nebo nejnovějšími Rapíky starej matere.

Album Real Newz si můžeš stále předobjednat a domů ti přijde i s podpisem, zároveň si zabezpečíš exkluzivitu, protože není jisté, kdy se všechny skladby dostanou i na YouTube nebo streamovací služby.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Link hore v BIO @kontrafakt_realnewz

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Domů
Sdílet
Diskuse