Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2019 20:05
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nepotřebuje antidepresiva, aby se cítila dobře, stačí jí Coca-Cola. Billie Eilish si nechává uhasit cigarety na tváři

HUDBA
Uložit Uložené

Mladá zpěvačka přichází s novým videoklipem, který dostává jedna ze skladeb z debutového alba. Režírovala ho sama.

 

Billie Eilish se v závěru roku ještě na chvíli vrací ke svému debutovému projektu, se kterým zaznamenává rekordní čísla i v ročních žebříčcích roku 2019. Předbíhá etablované kolegy z popové scény a zároveň definuje vlastní styl, protože se prezentuje už na první pohled mnohem přirozeněji a také zodpovědněji než ostatní.

I skladba Xanny pojednává o jejím odpovědném přístupu, pokud jde o alkohol, drogy nebo antidepresiva. Z videoklipu, který sama Billie Eilish i režírovala, vyplývá, že si uvědomuje, že jde o velmi nepopulární názor a nechává si proto zhasit na tváři několik cigaret. I přesto tvrdí, že nepotřebuje léky, aby se cítila dobře a stačí jí Cola-Cola. 

Zpěvačku čeká příští rok velmi mnoho práce v rámci turné, se kterým navštíví skoro 50 vyprodaných stadionů napříč celým světem, zároveň se už nechala slyšet, že na vydávání nové hudby nezapomene. I když si pravděpodobně na další album budeme muset počkat. Na Instagramu se ale za poslední dobu objevilo několik snímků s jinými interprety, a tak můžeme očekávat i pár spoluprací.

Doporučeno
Billie Eilish expanduje, chce oslovit i nejmenší. Přestože nerozumí její hudbě, mohou alespoň vypadat jako ona Billie Eilish expanduje, chce oslovit i nejmenší. Přestože nerozumí její hudbě, mohou alespoň vypadat jako ona 19. listopadu 2019 20:34
Domů
Sdílet
Diskuse