Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2019 20:40
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kapsy se plní tak rychle, že už mají strie. Novinku od Kontrafaktu ovládli i Viktor Sheen a Calin

HUDBA
Uložit Uložené

Kontrafakt představuje druhý videoklip z alba Real Newz. Tentokrát hostují Calin a Viktor Sheen.

 

Fanoušci odpočítávají posledních pár dní do 10. prosince, kdy se Real Newz oficiálně dostanou ke každému, kdo si je předobjedná na originálním nosiči s podpisem. Kontrafakt nyní přichází i s druhým videoklipem, ve kterém se kromě Rytmuse a Ega objevuje i česká dvojice Calin a Viktor Sheen. Pozornější uživatelé sociálních sítí určitě vědí, že tato jména se předtím objevila v hlasování, nakonec se však Kontrafakt rozhodl oslovit oba. 

Jde o interprety, kteří jsou právem považováni za jedny z nejlepších v tom, co dělají a dokázali to i ve spolupráci s legendární skupinou z Piešťan. Doprovodný videoklip si na starosti vzal Tibor Kuna a část z příprav jsme měli možnost vidět i v zatím posledních Rapících starej matere. 

Kluci v našem rozhovoru slíbili, že se dočkáme inovátorství po všech stránkách a jejich cílem bylo při tvorbě v první řadě přinést něco, co tu dosud nebylo. „Uslyšíš nového Rytmuse, který si má zachovat agresi, ale takovou jinou. Jsem to stále já, plytký humor a p*čovinky,“ řekl Rytmus. Mimochodem, pokud si rozhovor do neděle předplatíš, zapojíš se do soutěže o CD + tričko zdarma.

Doporučeno
Kontrafakt: Fejkových zpráv je hodně, proto máme na coveru děti, ty jsou nejupřímnější (Rozhovor) Kontrafakt: Fejkových zpráv je hodně, proto máme na coveru děti, ty jsou nejupřímnější (Rozhovor) 1. prosince 2019 9:55
Domů
Sdílet
Diskuse