Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2019 7:42
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine s policií spolupracoval ještě před zatčením, jako dítě se živil dealováním drog. Policie zveřejnila informace z obžaloby

HUDBA
Uložit Uložené

Ještě před tím, než proběhne Tekashiho hlavní líčení, jsme se dozvěděli pár zajímavých informací.

Portál Complex se těsně před klíčovým 18. prosincem dostal k oficiální obžalobě, která přesně popisuje, jak probíhalo celé vyšetřování od prvního dne až po moment, kdy byl duhový Tekashi prokuraturou označen za klíčového svědka, který výrazným způsobem pomohl k dopadení celého gangu Nine Trey.

Z dokumentů vyplývá, že 6ix9ine věděl, že bude zatčen. Média už dříve informovala o nahraném telefonátu mezi dvěma členy gangu, kteří se bavili o likvidaci rapera. Jelikož FBI telefony účastníků odposlouchávala, okamžitě informovali i 6ix9ine. Ten však tehdy ochranu odmítl.

Doporučeno
50 Cent se vysmál 6ix9ineovi. Prý má zavolat mamince, ať mu pomůže 50 Cent se vysmál 6ix9ineovi. Prý má zavolat mamince, ať mu pomůže 21. listopadu 2018 11:11

Den nato už byl za mřížemi a hrozilo mu 47 let ve vězení. Informace o zločinné skupině však policii poskytl ještě v době, kdy byl na svobodě. Podle spisu již v té době některé členy gangu identifikoval a přiřadil přezdívky k civilním jménům.

Z dokumentu se dále dozvídáme, že Tekashi si kupoval zbraně v hodnotě 200 až 300 dolarů a drogy dealoval už jako mladý chlapec. V té době se snažil prodat malé množství heroinu, zastavila ho však policie.

Nejdůležitější je, že prokuratura konstatuje, že právě jeho spolupráce z velmi velké části pomohla dopadnout celý gang. Právě tato okolnost může zajistit raperovi svobodu ještě tento rok. Více se dozvíme 18. prosince. 

Domů
Sdílet
Diskuse