Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2019 11:27
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Takto vznikal rekordní videoklip Kontrafaktu, který zaznamenal za noc 200 tisíc zhlédnutí. Co vyváděli Rytmus a Ego? (Fotoreport)

HUDBA
Uložit Uložené

Díky exkluzivním fotografiím od Matúše Zeťáka si můžeš užít atmosféru z natáčení videoklipu Nevidielnej s Viktorem Sheenem a Calinem.

Kontrafakt vydal druhý videoklip k albu Real Newz, který vystřelil ještě víc než ten první. Za prvních přibližně dvanáct hodin kluci zaznamenali 200 tisíc zhlédnutí, což se v našich končinách jen tak nevidí a zásluhu na tom mají i Calin a Viktor Sheen jako hostující interpreti.

Track Nevidielnej je důkazem, že se fanoušci skutečně mají na co těšit a teď už snad každý věří, že Rytmus, Ego a Anys velmi dobře vědí, co dělají.

Doporučeno
Kontrafakt: Fejkových zpráv je hodně, proto máme na coveru děti, ty jsou nejupřímnější (Rozhovor) Kontrafakt: Fejkových zpráv je hodně, proto máme na coveru děti, ty jsou nejupřímnější (Rozhovor) 1. prosince 2019 9:55

Pár backstage záběrů z natáčení klipu jsme měli možnost vidět již v nejnovějších Rapících starej matere. My ti nyní přinášíme i fotoreport od jednoho z nejvytíženějších slovenských fotografů Matúše Zeťáka. Jeho snímky v současnosti využívají všichni relevantní domácí rapeři, protože je doslova všude – na každé zásadní akci a při tvorbě nejdůležitějších projektů. 

Ještě posledních pár dní si můžeš předobjednat album i s podpisem a zajistit si tak, že se k tobě dostane CD nebo merch ještě před Vánocemi. A také nezapomeň, že už jen do neděle máš možnost zapojit se do soutěže o CD + tričko v případě, že si předplatíš náš rozhovor s Rytmusem a Egem.

Domů
Sdílet
Diskuse