Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2019 16:47
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Jak zní Geralt v češtině? Vyšel trailer pro Zaklínače s oficiálním dabingem od Netflixu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Vsadíš na dabing, nebo originál?

Seriálový Zaklínač (Witcher) na Netflixu odstartuje 20. prosince. První diváci, kteří několik částí ze seriálu už viděli, nešetří chválou a některé souboje přirovnávají k samotnému velkohitu Game of Thrones.

Doporučeno
Souboje v Zaklínači strčí do kapsy i Game of Thrones. První šťastní diváci si seriál nemohou vynachválit Souboje v Zaklínači strčí do kapsy i Game of Thrones. První šťastní diváci si seriál nemohou vynachválit 1. prosince 2019 13:15

Vidět jsi mohl i první oficiální trailer a potvrzen byl také český dabing pro diváky, kteří angličtinu ve škole flákali.

Portál Nerdfix upozornil, že už vyšla i ukázka ze zmiňované české zvukové stopy. Zatím si ji poslechneš jen přes Netflix a podstránku k Witcherovi, kde si u teaseru na první sezónu můžeš kliknout na české audio.

Hlavní dabingovou hvězdou bude podle webu český herec Jiří Dvořák, který už namluvil Darth Maula ze Star Wars, Tyriona v Game of Trones a Jamese Bonda ve filmech s Danielem Craigem.

A co ty? Vybereš si originál, nebo vsadíš při sledování právě na český dabing?

Domů
Sdílet
Diskuse