Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2019 17:26
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rihanna vydělala v roce 2019 desítky milionů bez jediné skladby. Kolik vydělali nejbohatší hudebníci za posledních 12 měsíců?

HUDBA
Uložit Uložené

Kanye West průběžné prvenství v posledních měsících neudržel a předběhla ho Taylor Swift.

Forbes každoročně zveřejňuje žebříček nejlépe vydělávajících hudebníků planety. Letos se na prvním místě objevila Taylor Swift. Mezi rapery stále vítězí Kanye West, vše však nasvědčuje tomu, že pop a rádiové hity mají stále větší potenciál a více fanoušků než rap.
 
I když, pravdou je, že umělci už dávno nevydělávají jen díky své tvorbě, ale i díky doprovodným projektům a podnikání, které se často hudby vůbec netýká. Samozřejmě, využívají při tom i svou popularitu.
 
To platí i v případě Rihanny, která v roce 2019 nevydala ani jednu skladbu. Přesto je na jedenácté příčce a předbíhá podstatně aktivnějšího Travise Scotta nebo P!Nk. V žebříčku můžeme vidět i několik legendárních interpretů a skupin, kteří v současnosti profitují v první řadě ze své slávy.

Doporučeno
Kanye West oznámil kandidaturu na prezidenta Spojených států, publikum se mu vysmálo Kanye West oznámil kandidaturu na prezidenta Spojených států, publikum se mu vysmálo 8. listopadu 2019 10:14

Zajímavé je i třetí místo, které patří Edu Sheeranovi. Ten je v současnosti jedním z nejvytíženějších v oblasti živých koncertů, na turné je již přibližně tři roky. V roce 2019 překonal rekord U2. Za necelých 900 dní na Divided Tour vydělal 736 700 000 dolarů, což je o přibližně 700 tisíc více, než se podařilo vydělat skupině U2 v roce 2011. Celý žebříček najdeš na oficiální stránce Forbes.

Domů
Sdílet
Diskuse