Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
7. prosince 2019 12:50
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Mad Max: Fury Road dostane pokračování! Režisér George Miller konečně potvrdil, že na něm již pracuje

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Návrat do Wastelandu se blíží.

Legendární režisér George Miller v rozhovoru pro Deadline odhalil, že se přípravy pro pokračování Mad Max: Fury Road konečně pořádně rozhýbaly. Celý rozhovor si můžeš přečíst v odkazu výše, z Millerových slov můžeme dedukovat, že se do Fury Road pustí hned po dokončení svého dalšího projektu.

S touto informací můžeme zároveň počítat s tím, že právní tahanice s Warnerem si už režisér vyřešil, a tak se konečně může pustit do příprav (více o sporu režiséra se studiem zde a zde). Původně se mluvilo o názvu Wasteland (Miller měl připraveny dva scénáře pro další Mad Max filmy, ale to se mohlo změnit), jenže kdoví, co se od té doby změnilo.

S premiérou bychom ale nepočítali dříve než za 3-4 roky. George Miller totiž v březnu začíná s natáčením epické romantické záležitosti s názvem The Thousand Years of Longing v hlavních rolích s Idrisem Elbem a Tildou Swinton. Snímek označil jako anti-Mad Max s množstvím rozhovorů a interiérových scén.

Před 4,5 lety v kinech vyšel po dlouholetých přípravách Mad Max: Fury Road od režiséra George Millera. Warner mu konečně dalo finance na natočení jeho vytouženého projektu. Kino tržby sice nemluvily o jednoznačném úspěchu, ale snímek se postupně dostal do zelených čísel, vyhrál hned několik Oscarů a celkově se o něm hovoří jako o jednom z nejlepších za poslední dekádu, přičemž jde pravděpodobně o nejlepší akční postapo 21. století.

Fury Road zanechalo hluboký dojem a my si neumíme představit, co všechno musí Miller vymyslet, aby se na tu úroveň znovu dotáhl. V každém případě mu přejeme hodně sil a zdraví, protože natáčení v Austrálii bude opět nesmírně náročné.

Domů
Sdílet
Diskuse