Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2019 19:54
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Unikly záběry ze zničeného paneláku, schody se zcela zhroutily. Hasiči ukončili požární práce ve zničené bytovce v Prešově

NEWS
Uložit Uložené

Osmá předpokládaná oběť výbuchu by měla být žena.

Město Prešov bude čekat na vypracování odborných posudků. Teprve pak bude jasné, co se stane s poškozenou bytovkou. Médiím to po skončení krizového štábu podle informací SME oznámil mluvčí města Vladimír Tomek.

Doporučeno
Primátorka Prešova chybně informovala o devíti obětech tragédie. Sedm je nalezeno, osmé tělo zatím nenašli (Aktualizováno) Primátorka Prešova chybně informovala o devíti obětech tragédie. Sedm je nalezeno, osmé tělo zatím nenašli (Aktualizováno) 7. prosince 2019 16:51

Hasiči ukončili požární práce ve zničené bytovce na Mukačevské ulici 7. Jak jsme již v předešlých článcích informovali, sedm obětí záchranáři našli, tělo předpokládané osmé oběti však dosud nenašli. Podle krajského hasičského mluvčího Petra Kovalik má jít o ženu.

 
Poslední oběť budou zítra hledat kynologové a členové Horské záchranné služby se speciálně vycvičenými psy. „Vizuální kontrola bytu neukázala výsledek. Předpokládá se, že tělo je kompletně zavalené,“ konstatuje Kovalík a dodává, že hasiči zkontrolovali každý byt fyzicky přes okno.

Domů
Sdílet
Diskuse