Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2019 11:47
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Trapas na MS: Slovenským florbalistkám zahráli českou hymnu

SPORT SLOVENSKO
Uložit Uložené

V úvodním zápase tahaly za kratší konec.

Slovenkám na aktuálně probíhajícím mistrovství světa v ženském florbalu ve švýcarském městě Neuchâtel štěstí velmi nepřeje. Ve včerejším úvodním zápase proti obhájkyním titulu ze Švédska prohrály 1:23. Aby toho nebylo málo, při nástupu reprezentantkám zahráli českou hymnu.

Jak informuje deník SME, v zápase v základní skupině B se proti největším favoritkám na zlato střelecky prosadila jedině Michaela Šponiarová v 10. minutě. Později góly už jen inkasovaly. A to hned 23krát.

Doporučeno
Zranění jako z hororu: Slavný MMA bojovník dostal ránu, která mu zcela roztrhla horní ret Zranění jako z hororu: Slavný MMA bojovník dostal ránu, která mu zcela roztrhla horní ret 8. prosince 2019 9:27

V následujících dvou skupinových zápasech se Slovenky utkají proti Lotyšsku a později proti Češkám.

„Popravdě řečeno, takový krutý výsledek jsme nečekaly a hodnotí se to těžko. V první třetině jsme měly šance, které se daly využít a to skóre by vypadalo jinak. Příliš jsme otevíraly střed, vytvářely jsme jim prostor, aby si to vyťukaly a dávaly z toho góly. Musíme tento zápas hodit za hlavu a připravit se na dalšího soupeře,“ tvrdí autorka jediného slovenského gólu.

Úsměvnou reakci Slovenek na nesprávnou hymnu najdeš v čase 10:40

Domů
Sdílet
Diskuse