Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2019 18:10
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Smradlavým komunistům byl pro smích, rap nasával, i když mu nerozuměl. Rytmus popisuje svůj první kontakt s hip-hopem

HUDBA
Uložit Uložené

Rytmus se na chvíli vrátil ke kořenům, dokud nám všem neukáže svůj progres na projektu Real Newz.

Rytmus sice poslední měsíc zasvětil tvorbě společného alba Kontrafaktu, vedle toho si ale našel čas i na hostovačku na projektu DJe Wiche. Společně s Elpem nahráli do beatu legendárního pražského producenta klasickou stokovku, v níž piešťanský raper popisuje svůj první kontakt s hip-hopem. Vzpomíná na časy, když ještě tento žánr na Slovensku neměl žádné zastoupení a poslouchal například starý Wu Tang, i když mu vůbec nerozuměl. 

Jelikož do vydání Real Newz zbývá jen několik dní, Rytmus dává fanouškům poslední možnost užít si ho v klasické Bengoro poloze, kterou ovládá velmi dobře. Nyní bude chtít ukázat progres a posunout limity, podobně jako tomu bylo u albu Navždy. 

Projekt DJe Wicha, ze kterého pochází tento track, je už několik dní venku, a tak si můžeš na streamovacích službách vychutnat řadu spoluprací se staršími československými rapery i členy pomyslné nové vlny.

Doporučeno
Kontrafakt: Fejkových zpráv je hodně, proto máme na coveru děti, ty jsou nejupřímnější (Rozhovor) Kontrafakt: Fejkových zpráv je hodně, proto máme na coveru děti, ty jsou nejupřímnější (Rozhovor) 1. prosince 2019 9:55
Domů
Sdílet
Diskuse