Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2019 16:10
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Populární raper Juice WRLD dnes za nejasných okolností zemřel po záchvatu na letišti. Bylo mu 21 let

HUDBA
Uložit Uložené

Jeden z nejlepších mladých interpretů současnosti, jehož hity zaznamenávaly stovky milionů streamů, dnes zemřel za nejasných okolností.

Portál TMZ informuje o smrti rapera jménem Juice WRLD, který patřil k nejpopulárnějším interpretům nové vlny. Zatím není jasné, co přesně se stalo a za jakých okolností 21letý interpret zemřel, podle svědků však dostal na letišti v Chicagu záchvat. Následně byl převezen do nemocnice, kde už lékaři konstatovali smutnou zprávu. 

Doporučeno
TOP 10: Nejlepší skladby rapera Juice WRLDa, který nás opustil ve věku 21 let TOP 10: Nejlepší skladby rapera Juice WRLDa, který nás opustil ve věku 21 let 8. prosince 2019 19:30

Jeho hit Lucid Dreams má jen na Spotify necelou jednu miliardu streamů a další skladby hravě překročily hranici stovky milionů. Za svou relativně krátkou kariéru měl možnost spolupracovat například s Travisem Scottem a jako předskokan jezdil s Nicki Minaj evropské turné. 

Doporučeno
Kato: Perník ti dá koule a pak se začnou projevovat jeho negativní stránky. Když se drogy stanou součástí rapu, vede to do pekel Kato: Perník ti dá koule a pak se začnou projevovat jeho negativní stránky. Když se drogy stanou součástí rapu, vede to do pekel 13. listopadu 2019 17:23
Domů
Sdílet
Diskuse