Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2019 20:16
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Crisis on Infinite Earths spojuje světy několika superhrdinů v jednom ději. Trailer ukazuje i návrat Supermana

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Oficiální upoutávka naznačuje, že se máme na co těšit.

Velkolepý a dlouho očekávaný crossover Crisis on Infinity Earths odstartuje už dnes, 8. prosince v epizodě Supergirl. Později bude pokračovat u Batwoman a ve Flashovi. Těchto tří epizod se dočkáme už letos. Dějová linie komiksovky bude pokračovat i v roce 2020 a to prostřednictvím Arrow a celé to zakončí The Legends of Tomorrow.

V rámci pěti epizod pod taktovkou televize The CW se spojí několik hvězd z televizních projektů DC, přičemž se ukáže i Brandon Routh ze Superman Returns. Fanoušky čekají mnohé nostalgické momenty. Jak avizuje oficiální trailer, na obrazovce se dokonce objeví Tom Welling jako Clark Kent.

Doporučeno
Zaklínače Geralta si v chystaném seriálu od Netflixu zahraje Superman Henry Cavill Zaklínače Geralta si v chystaném seriálu od Netflixu zahraje Superman Henry Cavill 4. září 2018 17:18

Tom hrál tuto postavu 10 sérií ve více než 200 epizodách, až se na samém konci seriálu vzal svou roli Supermana. V crossoveru zjistíme, co se s ním stalo 10 let po konci seriálu (ten skončil v roce 2011). 

Doposud se na televizních obrazovkách nic podobného nestalo. Až šest různých sci-fi a superhrdinovských seriálů se spojí do jedné dějové linie. Do boje za záchranu vesmíru se nakonec přidá i Superman s Lois Lane. Ty si zahrají Tyler Hoechlin a Elizabeth Tulloch. Sleduj oficiální trailer, který avizuje, že záchrana multivesmíru bude pořádně akční.

Domů
Sdílet
Diskuse