Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2019 7:34
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Dalyb nechce, aby ho bylo vidět, když počítá peníze. Poslouchej novinku z jeho debutového alba a sleduj klip

HUDBA
Uložit Uložené

15. prosince se na veřejnost dostane Dalybův první delší projekt a dočkali jsme se první ukázky i s videoklipem.

 

Dalyb je posledním členem košické crew, který ještě nevydal žádné album. Vzhledem k tomu, že se nejprve profiloval jako producent, je to ale pochopitelné. Vše se změní 15. prosince, kdy spatří světlo světa jeho debut, na kterém si přijdou na své hlavně ti, kteří v textech nehledají hloubku a chtějí se hudbou hlavně bavit. Právě to je cílem třetiny Haha Crew – chce tvořit tracky do klubů, na párty v bytech a do auta. 

Dnešní novinka s názvem tag jeho slova opět dokazuje, zároveň jsme se dočkali i doprovodného reprezent videoklipu, již tradičně od Jana Stracha. Dalyb si své skladby sám i produkuje a tento jeho sám systém se v plné parádě předvede i na prvotině, kterou uslyšíme už přesně za týden, kdy by se měla dostat na streamovací služby. 

Nedávno Dalyb zveřejnil informaci o tom, že jednou z hostujících zpěvaček bude Dara Rolins a my očekáváme kopulační řádky jako z dob Proč si proboha na mě tak zlá s Hugo Toxxxem.

Doporučeno
Dalyb si střihl hlavní roli srbského podvodníka. Keš, který vydělá, hned utratí Dalyb si střihl hlavní roli srbského podvodníka. Keš, který vydělá, hned utratí 15. července 2019 20:14
Domů
Sdílet
Diskuse