Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2019 12:11
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Video ukazuje Juice WRLDa těsně před smrtí. Zaznamenává, jak s partou sedí v soukromém letadle

HUDBA
Uložit Uložené

Okolnosti smrti zatím známé nejsou.

Během neděle obletěla svět zpráva o smrti jednoho z největších mladých talentů v rapu na planetě. 21letý Juice WRLD nás opustil krátce poté, co přistál na letišti v Chicagu, kde dostal záchvat.

Když ho následně záchranáři převezli do nemocnice, lékaři už konstatovali smrt. Podle dostupných informací z TMZ víme jen to, že mu z úst tekla krev, další okolnosti tragické události nejsou známy.

Doporučeno
TOP 10: Nejlepší skladby rapera Juice WRLDa, který nás opustil ve věku 21 let TOP 10: Nejlepší skladby rapera Juice WRLDa, který nás opustil ve věku 21 let 8. prosince 2019 19:30

Známá osobnost amerického rapu DJ Akademiks, který často sdílí novinky v souvislosti s děním na scéně, se dostal i k videu jednoho z dobrých kamarádů Juice WRLDa. Zároveň ho přidal na své sociální sítě a my tak máme možnost vidět, jak vypadalo několik posledních momentů před nešťastnou událostí. 

Video zaznamenává, jak 21letý raper tráví čas se svými nejbližšími v soukromém letadle a v první řadě vyvrací fámy a četné komentáře o tom, že měl dostat záchvat po náročné párty. Co smrt hvězdného hudebníka způsobilo, bychom se měli dozvědět na základě pitvy již brzy.

Domů
Sdílet
Diskuse