Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2019 21:13
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Policie zatkla dva členy Juice WRLDovi ochranky kvůli zbraním, v jeho zavazadle našla 32 kilo marihuany

NEWS
Uložit Uložené

Média již začala na základě některých výpovědí spekulovat i o příčině smrti. Záchvat měly podle TMZ způsobit neznámé léky.

Portál TMZ, který jako první informoval o smrti Juice WRLDa, nyní přináší i další informace týkající se smrti mladého rappera. Podařilo se mu zjistit, že přímo na letišti našla policie v zavazadle týmu 21leté hvězdy přibližně 32 kilo marihuany a také šest lahví sirupu s vysokým obsahem kodeinu.

Doporučeno
Video ukazuje Juice WRLDa těsně před smrtí. Zaznamenává, jak s partou sedí v soukromém letadle Video ukazuje Juice WRLDa těsně před smrtí. Zaznamenává, jak s partou sedí v soukromém letadle 9. prosince 2019 12:11

Kromě toho přítomná hlídka zajistila i tři zbraně a v souvislosti s nimi zadržela dva muže, kteří pracovali jako ochranka Juice WRLDa. Podle dalších nepotvrzených informací podali medicínští pracovníci mladému hudebníkovi lék Narcan, který se používá při předávkování opiáty. Oficiální příčina smrti však přesto ještě není známa a fanoušci si budou muset počkat na výsledek pitvy, který teorii potvrdí nebo vyvrátí. 

Juice WRLD přiletěl na letiště v Chicagu společně se zbytkem svého týmu v soukromém letadle přibližně o jedné ráno, krátce nato dostal záchvat, po němž ho ještě přivezli do nemocnice. Tam už lékaři museli konstatovat jeho smrt. 

21letý interpret má na kontě řadu úspěšných hitů se stovkami milionů přehrání a po jeho smrti se s ním loučila největší jména hudebního průmyslu včetně Drakea nebo The Weeknda.

Doporučeno
Proč američtí rapeři umírají tak mladí? Proč američtí rapeři umírají tak mladí? 9. prosince 2019 18:38


 

Domů
Sdílet
Diskuse