Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2019 18:59
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

Dva muži v BMW fyzicky napadli záchranáře, kteří poskytovali pomoc. Vadilo jim, že sanitka blokuje cestu

NEWS SLOVENSKO
Uložit Uložené

Někteří lidé nemají žádné zábrany.

Slovenská policie píše o neuvěřitelném útoku dvou mladých mužů. Sanitka na Björnsonově ulici v Bratislavě blokovala provoz, záchranáři zrovna poskytovali pacientovi pomoc. Dvěma mužům to však vadilo tak moc, že z auta vystoupili a začali záchranářům vyhrožovat. Jeden z nich je dokonce fyzicky napadl.

Doporučeno
Policie odhalila Čechy, kteří prodávali marihuanu do 75 zemí světa. Zabavila jim majetek za 17 milionů Policie odhalila Čechy, kteří prodávali marihuanu do 75 zemí světa. Zabavila jim majetek za 17 milionů 12. března 2019 14:56

Přijeli v BMW a nechtělo se jim čekat

Podle statusu policie dva mladíci oslovili záchranáře a nešetřili při tom nadávkami. Když jim jeden z nich vysvětlil, že v dané chvíli nemohou přeparkovat, posádka auta začala vyhrožovat fyzickým napadením. „Řidič dokonce přidal plyn a zastavil těsně před záchranářem. Nakonec měl z auta vystoupit a záchranáře fyzicky napadnout,“ popisuje neuvěřitelnou situaci policie.

Domů
Sdílet
Diskuse