Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2019 15:39
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Remake hororu Nenávist bude plný děsivých a nechutných scén. Krvavý trailer slibuje množství strašidelných výjevů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nová verze kultovního hororu Grudge vnadí dalším trailerem.

Horor The Grudge, známý také jako Nenávist, dostal nový trailer. Znovu se v něm dostáváme do tajuplného domu, který v sobě skrývá hrozivé tajemství. Je v něm pomstychtivý duch, který každého, kdo se do domu odváží vstoupit, potrestá smrtí.

Doporučeno
Vybrali jsme 20 nejlepších hororů 60. a 70. let, kvůli kterým měli tví rodiče noční můry Vybrali jsme 20 nejlepších hororů 60. a 70. let, kvůli kterým měli tví rodiče noční můry 10. února 2019 16:46

Sony doufá, že remake slavného hororu sklidí v kinech úspěch a celkem možná se mu to i podaří. Ve srovnání s trailerem pro Antlers je méně záhadný a také máme pocit, že půjde o slabší horor/film, ale fanoušky tradičních hororů s množstvím jumpscares a nechutných scén zaujme víc. V traileru můžeš vidět několik záběrů připomínajících japonský originál. Nechybí ani scéna ve sprše a ruka „navíc“. Tvůrci tvrdí, že nová verze bude mnohem strašidelnější.

Uvidíme anglickou herečku Andreu Riseborough (Birdman), Johna Cho známého ze série Star Trek a thrilleru Pátrání, Williama Sadlera (Iron Man 3) či královnu hororů Lin Shaye, kterou znáš z hororů Ouija nebo série Insidious. Režisérem Nenávisti je Nicolas Pesce, (Piercing či Oči mé matky). V Česku bude film v kinech od 2. ledna.

Domů
Sdílet
Diskuse