Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2019 17:00
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Smack o Maniakovi: Nebudu beefovat s lidmi, kterým bych zvedal sledovanost

REFRESHER ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Během narozeninové party Queensu jsme oslovili řadu hostů včetně Smacka, Dalyba, Yakshy a dalších.

Queens oslavil 16. narozeniny a my jsme u toho nesměli chybět. Narozeninovou party krom našeho štábu a moderátorů navštívil také Smack, kterého jsme stihli vyzpovídat a nezapomněli jsme se zeptat ani na instagramovou přestřelku s Maniakem. „To není žádnej beef, beef vypadá jinak. Já nebudu beefovat s lidmi, kterým bych zvedal sledovanost,“ vysvětlil naší moderátorce, proč se dvojice nezačne regulérně dissit.

Kromě hlavy A51 jsme pokecali i s Dalybem, který na akci předvedl svůj DJ set. V rozhovoru nám prozradil, jak se bude jmenovat jeho album, kdo na něm bude hostovat a nebo taky to, jaká je jeho nejoblíbenější barva, nebo jak by popsal svůj styl oblékání, když mu bylo 16 let. 

Na krátký pokec jsme oslovili i Yakshu, Daniela Kopejska nebo naše dva moderátory – Martina a Krištofa. Party jsme si moc užili a mimo jiného jsme se dozvěděli ještě další zajímavosti o šatníku Dalyba nebo o chystané knize Smacka.

Doporučeno
Proč američtí rapeři umírají tak mladí? Proč američtí rapeři umírají tak mladí? 9. prosince 2019 18:38
Domů
Sdílet
Diskuse