Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2019 22:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Slovenskou reportérku zasáhl do obličeje puk, hrozilo, že nebude vidět. Z nemocnice hlásí, že je v pořádku

NEWS
Uložit Uložené

Barbora Žiačiková byla v nesprávný čas na nesprávném místě – během hokejového zápasu mezi střídačkami, kde není ochranné plexisklo.

Slovenská televizní reportérka Barbora Žiačiková pracující pro RTVS se zúčastnila jednoho z posledních zápasů nejvyšší domácí hokejové Tipsport Extraligy. Zápas sledovala z prostoru mezi střídačkami přibližně na úrovni středové červené čáry, což se jí nakonec stalo osudným. Na tomto místě se nenachází plexisklo, a tak ji nemělo co ochránit před pukem, který jeden z hráčů nadhazoval z obranného pásma.

Doporučeno
Zranění jako z hororu: Slavný MMA bojovník dostal ránu, která mu zcela roztrhla horní ret Zranění jako z hororu: Slavný MMA bojovník dostal ránu, která mu zcela roztrhla horní ret 8. prosince 2019 9:27

Puk ji zasáhl ve velké rychlosti do hlavy, konkrétně do oblasti pravého oka. Podle iDNES měla zlomenou kost, otřes mozku, podlitiny a také oko zalité krví, nad kterým má i viditelnou tržnou ránu. Samotná reportérka krátce po události zveřejnila fotografii, lékaři však vyjádřili obavy, zda bude ještě vidět a také dbali na to, aby nepřišla o mimické schopnosti obličeje.

Zdá se, že v současnosti už je její stav stabilizovaný a vše je v pořádku. Žiačiková zveřejnila na své sociální síti i fotografii, kde v popisu konstatuje, že brzy bude zpět ve stoprocentním stavu.

Domů
Sdílet
Diskuse