Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2019 7:35
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tekashimu se ulevilo, když ho FBI zadržela, gang už nemohl kontrolovat jeho život. Raper v dopise přiznává, jak trpěl

HUDBA
Uložit Uložené

Pro Tekashiho byla spolupráce s policií jedinou možností, jak se vypořádat se svými problémy poté, co se zapletl s gangem.

Tekashi by se mohl na svobodu dostat už za několik dní, a tak se na veřejnost díky Page Six dostává další dokument, který ještě více odhaluje, co se vlastně dělo. Není vyloučeno, že pokud bychom podobné informace jako dnes měli před dlouhými měsíci, pohled na duhového rapera by se pro mnohé mohl změnit. V dopisu pro soudce Tekashi popisuje, co bylo jeho motivací, aby začal spolupracovat s FBI a popisuje i podrobnosti, které ho dovedly až k uzavření dohody o vině a trestu.

6ix9ine byl dlouhé měsíce pro zbytek gangu jen zdroj financí, a když přestal být ochoten platit, peníze mu z domu ukradli společně se šperky. Tuto verzi už potvrdil i soud. Kromě toho prý jeden z členů Nine Trey měl sex s matkou Tekashiho dcery a zároveň se raper velmi rychle přestal ztotožňovat s trestnými činy, které gang páchal.

Doporučeno
Toto video vedlo k zadržení Tekashiho. Zaznamenává střelbu a výtržnosti Toto video vedlo k zadržení Tekashiho. Zaznamenává střelbu a výtržnosti 30. září 2019 9:15

Raper chce, aby byl tento jeho případ odstrašujícím příkladem pro každého, kdo se chce stát v budoucnu členem organizované zločinecké skupiny. V dopise tvrdí, že už rok před zatčením v listopadu 2018 se cítil mizerně a právě po příchodu do vězení se mu nejvíc ulevilo.

Už 18. prosince bude 6ix9ine čelit soudnímu procesu, v rámci kterého se rozhodne, jaká bude jeho budoucnost. Prokurátor už podal žádost, aby mu soud snížil trest na nutné minimum vzhledem k tomu, že velmi výrazným způsobem přispěl k dopadení členů nebezpečného gangu a byl ochoten spolupracovat v plné míře.

Celý dopis si můžeš přečíst zde 

Tekashimu sa uľavilo, keď ho FBI zadržala, gang už nemohol kontrolovať jeho život. Raper v liste priznáva, ako trpel
Tekashimu sa uľavilo, keď ho FBI zadržala, gang už nemohol kontrolovať jeho život. Raper v liste priznáva, ako trpel
Domů
Sdílet
Diskuse