Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2019 14:40
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Tommy Cash se v novém surrealistickém videu nechá přejet vlakem, oběsit ďáblem a ukáže goth dívky z 19. století

HUDBA TOMMY CASH
Uložit Uložené

Surrealistické video odkazuje na historii světové kinematografie a nejranější filmy.

Estonský raper Tommy Cash je od začátku své kariéry známý svou extravagantní image a kontroverzními videoklipy, které stojí daleko za hranou konvenčnosti a obyčejnosti. Jeho nejlepší videoklipy čítají miliony zhlédnutí a své popularity dostál také mezi českými fanoušky, kde má pravidelně vyprodané koncerty. 

Po loňském vydaném albu ¥€$ se umělec rok neozýval, ale nyní toto ticho narušil novým singlem SDUBID. Jak je dobrým zvykem, Tommy nás vzal opět do svého polobláznivého a logiku postrádajícího světa, tentokrát reagujíc na prvopočátky světové kinematografie a němého filmu.

Doporučeno
Tommy Cash je zázračný léčitel ve své podivné zemi plné obskurností, hudby a tance Tommy Cash je zázračný léčitel ve své podivné zemi plné obskurností, hudby a tance 22. listopadu 2018 11:19

Jeho video svým surrealistickým stylem reaguje na tvorbu Bustera Keatona, ale ani tato temná groteska se neobejde bez referencí na moderní popkulturu, a tak kromě bláznivé cirkusové show a šíleného kabaretu v něm najdeme twerk, trendové tanečky a samozřejmě tepláky adidas. 

Singl si můžeš pustit na všech streamovacích službách, stejně jako zatím poslední album ¥€$.

Domů
Sdílet
Diskuse