Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. prosince 2019 22:24
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Tvrdý zápas bez rukavic v Bratislavě mezi Pirátem a Petrem Karešem skončil remízou

SPORT
Uložit Uložené

Známe výsledek zápasu bez rukavic.

Akce Double Red Fight Night je za námi a s ní i očekávaný zápas bez rukavic. V tom se proti sobě postavili Petr Kareš a slavný slovenský bojovník Samuel Krištofič. Boj proběhl podle drsných pravidel barmského boxu, který dovoluje mimo jiné i údery hlavou. Fanoušci tak očekávali tvrdou bitvu, které se taky dočkali.

Zápas byl vypsán na 5 kol po 3 minutách s 2minutovými přestávkami mezi koly. Tvrdé údery začaly létat už od prvních chvil souboje, ukončení jsme se v úvodním kole ovšem nedočkali. V podobném duchu se neslo i kolo druhé, ve kterém dominantní výkon předváděl nekorunovaný „král Bratislavy“ Krištofič.

Třetí kolo nabídlo o trochu vyrovnanější souboj a podobně tomu bylo i v kole čtvrtém, kdy Petr Kareš svého soupeře několikrát nepříjemně ohrozil. Napínavé bylo i poslední kolo, avšak ani v tom žádný z borců svého oponenta neukončil. 

A jelikož v barmském boxu neexistuje bodový systém, výsledek zápasu byl vyhlášen jako remíza. Aby totiž bojovník vyhrál, musel by svého soupeře ukončit. 

Doporučeno
Conor McGregor a Khabib mají oficiálně potvrzené soupeře. Dočkáme se v roce 2020 odvety? Conor McGregor a Khabib mají oficiálně potvrzené soupeře. Dočkáme se v roce 2020 odvety? 14. prosince 2019 10:45
Domů
Sdílet
Diskuse