Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Jägermeister.
16. prosince 2019 14:21
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Jsi kreativní lovec mejdanů a baví tě studentský život? Jägermeister nabízí práci snů

REFRESHER PRÁCE
Uložit Uložené

Podívej se, jestli Jägermeister nehledá právě tebe.

Jsi lovec mejdanů, kreativní team leader? Baví tě marketing, organizovat mejdany, street art, dokážeš v různých věcech a lidech nacházet skrytý potenciál? Jägermeister hledá nového parťáka a možná právě ty jsi tím nejvhodnějším kandidátem

Historie Jägermeister Hunters je poměrně krátká, ale dokázali, že jsou králové nejlepších studentských mejdanů a mistři překvapení. Skvělou party je možné totiž uspořádat v opuštěných koupelnách, automatických mlýnech nebo sklepních prostorách továren. Pro někoho prázdný prostor, pro Jägermeister Huntera příležitost

 
Co tě čeká?

Jako Jägermeister Hunter budeš moci realizovat své nápady. Dostaneš za úkol vybudovat kolem sebe svůj vlastní tým lidí, kteří ti je pomohou realizovat. Naučí tě, jak být skvělým leaderem, ale i nejlepším týmovým hráčem.

Budeš součástí týmu studentů, kteří mají stejný cíl: dát studentskému životu nový rozměr.

Jaký bys měl být?

Kreativní, ambiciózní, s produkčním citem, marketingovým myšlením a myšlení out of box. Zároveň bys neměl/a postrádat týmového ducha, který je u práce tohoto druhu potřebný.

Pokud by se ti líbilo zkusit takovouto výzvu, přihlaš se na jagerhunter.cz. Ale čas běží, dávej vědět do 31. 12. 2019!

Domů
Sdílet
Diskuse