Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2019 19:21
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Bratři se díky kouzlu mohou poprvé setkat se svým mrtvým otcem. Pixarovka Onward a její trailer slibují devastující příběh

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pixar a Disney uvolnily nový trailer pro jejich očekávaný animák Onward.

Pixar ukázal animák Onward už několikrát. Ani jednou nám však nevyrazil dech. Až dosud. Nejnovější trailer z dílny studia Pixar a Disney ukazuje z příběhu možná více, než by se patřilo, ale konečně nás namotal. V centru dění se jsou dva mladí bratři, kteří zjistí, že mohou potkat svého otce, a to vůbec poprvé. Umřel totiž dříve, než ho mohli poznat. Kouzlo se však pokazí a oni svou chybu musí do 24 hodin napravit.

Jak ukazuje trailer, jejich dobrodružná cesta bude obsahovat množství humoru, ale ještě více dramatických prvků. Pravděpodobně půjde o deprimující, devastující emocionální závěr, na jaké jsme od Pixaru už zvyklí. Díky bohatému fantasy světu a kvalitě pixarovské animace se ale můžeme těšit na množství úžasných scén a originálních nápadů.

Hlavním postavám Ianovi (Tom Holland) a Barneymu (Chris Pratt) sice propůjčí hlas hollywoodské hvězdy, v našich kinech však již klasicky uslyšíš dabing. Za režií filmu stojí Dan Scanlon, který v roce 2013 natočil druhou část Monsters, Inc. s názvem Monsters University. Česká premiéra je naplánována na 5. března 2020. Více se o lákavé pixarovce Onward dočteš v tomto vlákně.

Jednorožci vyjedajú elfom odpadky a draci sú ich domáce zvieratká. Pixar prichádza s ďalším animovaným hitom
Jednorožci vyjedajú elfom odpadky a draci sú ich domáce zvieratká. Pixar prichádza s ďalším animovaným hitom Zdroj: Disney / Pixar

Domů
Sdílet
Diskuse