Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2019 7:52
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Štáb Pána prstenů hledá nepřitažlivé lidi, kteří by si zahráli skřety

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Skřeti se nikdy nevyznačovali svou krásou.

Seriálový Pán prstenů od Amazonu do svého týmu hledá posily. Jak informuje Independent, casting agenti aktuální shánějí velmi zarostlé lidi s co největším počtem vrásek. Ti by měli ve světě z pera J. R. R. Tolkiena ztvárňovat fyzicky odpudivé skřety.

Pro roli jsou vhodné osoby, které splňují následující požadavek: „Jestliže vypadáte jako kožená příruční taška nebo máte trilion vrásek,“ cituje vyjádření lovců talentů Independent.

Věková hranice není určena, ale výškově by měli zájemci spadat pod kategorie pod přibližně 152 centimetrů nebo nad 198 centimetrů. Vhodné mají být dále osoby s přirozenými zrzavými vlasy. Portál LadBible zmiňuje, že za účinkování v pozici skřeta štáb nabízí zabezpečenou stravu a zhruba 4 500 korun na den.

Časově se příběh seriálu vrátí před období, které známe z filmové trilogie Petera Jacksona. Konkrétně půjde o takzvaný Druhý věk. Ten trval celých 3 441 let. Tvůrci mají tedy skutečně velký prostor, ve kterém se mohou pohybovat.

V seriálu s rozpočtem sahajícím na 1 miliardu dolarů si mimo jiné zahraje i hvězda z Game of Thrones Joseph Mawle. Ten v populárním seriálu ztvárňoval Benjena Starka. Jednu z hlavních postav v projektu od Amazonu si měl zahrát i talentovaný Will Poulter (Black Mirror: Bandersnatch, Midsommar, The Revenant). Kvůli plnému programu se však natáčení nakonec nezúčastní.

Domů
Sdílet
Diskuse