Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2019 18:30
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Milionář shání osobního fotografa, nabízí mu plat téměř 870 tisíc korun

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Taková výplata je více než slušná.

Zakladatel společnosti Ecom Warrior Academy Matthew Lepre má peněz skutečně na rozhazování. Nedávno se totiž rozhodl, že při své cestě Evropou a Spojenými státy americkými potřebuje osobního fotografa, který bude zaznamenávat jeho každodenní život, informuje LadBible.

Jeho sociální sítě totiž potřebují pravidelnou várku záběrů. A právě o ty by se měl starat nový zaměstnanec, který si na výplatní pásce za svou práci najde velmi slušných v přepočtu 870 tisíc korun. A kromě toho má samozřejmě proplaceny všechny cestovní výdaje.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Lepre (@matthewlepre),

Milionář Lepre se pro Daily Mail vyjádřil, že roli osobního fotografa kdysi zosobňoval jeho kamarád Mitch, ale s ohledem na rozšiřující se byznys potřeboval svého přítele jinde. A tímto způsobem se pro potenciálního fotografa otevřely dveře představující možnou práci snů. Lepre ale upozorňuje, že budoucí zaměstnanec musí být skutečně časově přístupný.

„Zvolená osoba pro tuto roli by musela být se svým životem flexibilní a být schopna připojit se ke mně do mého šíleného rozpisu plánů, který mě může vzít kdykoliv a kamkoliv,” vyjádřil své požadavky na potenciálního spolupracovníka Lepre. Začátkem tohoto roku si do svého týmu najal také osobního asistenta. Jeho výplata je jen o něco nižší, než jakou nabízí fotografovi. Konkrétně mluvíme o 810 tisíci korunách.

Domů
Sdílet
Diskuse