Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2019 15:34
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Už i Coca-Cola nabízí předplatné. Zákazníci si budou moci vychutnat 20 nových nápojů jako první

NEWS
Uložit Uložené

Cena za předplatné na šest měsíců není přitom vůbec vysoká.

Coca-Cola nedávno otevřela takzvaný Insiders Club, který aktuálně představuje uzavřenou skupinu 1 000 lidí. Ti budou moci jako zcela první zákazníci na světě ochutnat 20 nových nápojů od Coca-Coly, které by se měly do oficiálního prodeje dostat až počátkem roku 2020, píše portál Hypebeast.

Mezi nimi budou moci okusit i energetický drink s názvem Coke Energy. K těmto vymoženostem se tisícovka vyvolených ale nedostala zdarma. Šestiměsíční předplatné jako přístup k nápojům jednotlivce vyšlo na 10 dolarů (asi 230 korun) měsíčně.

Druhou možností bylo zaplatit si 6 měsíců dopředu v ceně $ 50 (asi 1 150 korun), čímž předplatiteli vyšel jeden měsíc zdarma. Insiders Club byl podle manažerky McCrea O'Haire založen z důvodu, aby se k rozmanitým nápojům od Coca-Coly dostali hlavní fanoušci mezi úplně prvními. Vstup do klubu je aktuálně uzavřen, ale skalní nadšenci značky se mohou již nyní přiřadit na čekací list.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Coca-Cola (@cocacola),

Zpět
Sdílet
Diskuse