Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2019 18:29
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Karlosi Vémolovi se narodila dcera! Český Terminátor na Instagramu sdílel dojemnou fotografii

SPORT
Uložit Uložené

Český bijec se raduje z novorozené dcery.

Karlos Vémola se pár dní před svátky raduje z narození dcerky„Lili už s námi prostě na Vánoce chtěla být doma, takže v 15:10 přišla na svět,“ napsal slavný MMA zápasník před krátkou chvílí na svůj Instagram, kde sdílel fotku s novorozenou dcerou v náručí.

Doporučeno
Makhmud Muradov: Dřív jsem přemýšlel, za co utratím 200 korun, dnes jdu a koupím si, co chci (Rozhovor) Makhmud Muradov: Dřív jsem přemýšlel, za co utratím 200 korun, dnes jdu a koupím si, co chci (Rozhovor) 17. prosince 2019 22:50

Dcerku Lili český „Terminátor“ má se slovenskou playmate Lelou Ceterovou. Další dvě děti má Karlos z předchozích vztahů. Bojovníkovi i jeho partnerce gratulujeme.

„Terminátor“ se v současné době zotavuje po operaci ramene a zatím není jasné, kdy bude jej opět uvidíme v kleci. Nejdříve by se tak mohlo stát zřejmě v létě příštího roku. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

Domů
Sdílet
Diskuse