Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. prosince 2019 11:12
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Vyšel nový graffiti časopis GRID. Podílel se na něm Vladimir 518, zachycuje scénu v období 2015–2019

KULTURA
Uložit Uložené

Kupuj nový magazín GRID, najdeš v něm mnoho fotek a rozhovorů.

Ve středu večer proběhl na balkónu vestibulu pražského metra Smíchovského nádraží release Grid Magazinu. Ten připravil JUSTN 63, JANKAY 0811, Vladimir 518 a Magio Works 84. Časopis je plný velkoformátových autentických fotek a rozhovorů přímo s lidmi z graffiti scény. 

Na 280 stranách se dozvíš příběhy od writterů jako ZKAP, Mouser, Fisher (Rest in peace), Opera nebo DSTS a další. Magazín mapuje graffiti scénu období 2015–2019 a je uceleným klíčem k této fascinující undergroundové subkultuře. Časopis by měl být k dostání na obou shopech i e-shopu Graffnecku za 300 Kč.

Doporučeno
Daor, slovenská legenda světového graffiti, zkrášlil už tisíce vagónů. Z Japonska je vyhoštěn a teď ho čeká jeho první výstava (Rozhovor) Daor, slovenská legenda světového graffiti, zkrášlil už tisíce vagónů. Z Japonska je vyhoštěn a teď ho čeká jeho první výstava (Rozhovor) 21. května 2017 19:40

„Bylo jasný, že se musíme schovat aspoň na pár hodin, než to utichne. Já měl mini spacák od Vietnamců. Ani nevím, jak jsme se do něj zahomodějovali oba, ale nakonec jsme usnuli jako malý děti. Vzbudila nás až zima a vědomí, že je snad už klid. A byl. Dnes jen doufám, že i Vojta našel svůj klid. Chybíš mi brácho,“ píše o Fisherovi ROFD z RCLS. Významná část magazínu byla věnována i právě této legendě, která v roce 2017 zemřela.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Dnes release Grid Magazinu od 18:00 - 20:00 na Smíchovském balkónu. Od zítřka bude mag k dostání na obou našich shopech i e-shopu

Příspěvek sdílený Graffneck shop Prague (@graffneck),

Domů
Sdílet
Diskuse