Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
20. prosince 2019 19:49
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Raperka Sima promluvila o sexuálním zneužívání, kterým si prošla jako 14letá

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Známá raperka vyzývá další oběti, aby se nebáli vypovídat.

Výhrůžky a zastrašování zbraní. I takto popisovala Simona Hegerová pro TV Markíza své hrozivé zkušenosti s manželským párem, který měl stát za jejím sexuálním zneužíváním. Mladou Simu oslovili jako zpěvačku v době, kdy měla pouze 14 let.

Populární raperka se v dané době nechtěla svěřit svému blízkému okolí, nyní ale mladé dívky vyzývá, aby se nebály proti manželskému páru Petře a Martinovi ze slovenské obce Mojmírovec vypovídat. O obvinění 48letého muže a jeho 27leté partnerky jsme tě informovali ještě před dvěma dny. V případu má být aktuálně poškozených až sedm mladých žen.

„Trvalo to do mých sedmnácti let. Celé ty tři roky mi vyhrožoval, ukázal mi, že má doma zbraň. Měli to dokonale promyšlené i s Martinou, jak manipulovat s 13 až 14letými dětmi,“ vzpomíná na děsivé momenty ze svého mládí Sima.

Doporučeno
Znásilnění Violy v Bratislavě je špička ledovce sexuálního násilí. Ženy sexuální útoky často nehlásí Znásilnění Violy v Bratislavě je špička ledovce sexuálního násilí. Ženy sexuální útoky často nehlásí 26. listopadu 2019 11:28

Dívkám ve věku 10 až 15 let manželská dvojice přes modelingovou agenturu nabízela vysněnou kariéru. Té se však dívky nikdy nedočkaly. Namísto toho měli manželé rodiče obětí obrat o peníze a některé z dívek také sexuálně zneužít.

Podle dostupných informací mělo jít o agenturu Exynet, která se později přejmenovala na Lara Models. Vůči dvojici manželů je vzneseno obvinění za sexuální zneužívání, ohrožování mravní výchovy mládeže a znásilnění.

„Jsem jednou z těch sedmi dívek. A obětí stále přibývá. Hlas každé jedné z nás je podstatný. Možná ani nevíte, jak těžko se mi to píše, ale chci vyzvat všechny případné oběti, aby už nemlčely a kontaktovaly policii na FB stránku Polícia SR - Nitriansky kraj nebo mě do directu,“ dodala k věci na svém Instagramu Sima.

Domů
Sdílet
Diskuse