Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. prosince 2019 13:42
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Výzva MrBeasta o 1 000 000 dolarů náhle skončila po začátečnické chybě soutěžícího. Jak přišel o astronomickou výhru?

NEWS
Uložit Uložené

Youtuber dal čtyřem lidem možnost získat milion dolarů. Získal ho ten, kdo měl na krabici s hotovostí nejdéle položenou ruku.

Známý youtuber MrBeast rozběhl další atraktivní výzvu. Tentokrát se rozhodl, že daruje jeden milion dolarů tomu, kdo vydrží mít nejdéle položenou ruku na krabici, v níž je uložená astronomická výhra. Soutěž se čtyřmi finalisty se konala před několika dny a slavný tvůrce videí ji samozřejmě několik dní mapoval prostřednictvím svého kanálu.

Máme možnost vidět, že ti nejlepší ve finálovém kole vydrželi více než 36 hodin. Původně jsme nevěděli, co přesně můžeme čekat a samotný youtuber konstatoval, že mu je úplně jedno, jestli bude challenge trvat den, dva, měsíc nebo klidně i rok.

Doporučeno
Krabici plnou peněz vyhraje ten, kdo na ní bude mít nejdéle ruku. Poslední challenge MrBeasta o 1 000 000 dolarů bude live Krabici plnou peněz vyhraje ten, kdo na ní bude mít nejdéle ruku. Poslední challenge MrBeasta o 1 000 000 dolarů bude live 18. prosince 2019 13:07

Nakonec máme možnost vidět, jak o vítězi milionu dolarů rozhodla školácká chyba, když se jeden z posledních dvou soutěžících na chvíli neovládl a jednoduše se rukou, kterou měl mít položenou na krabici, poškrábal na té druhé. Poražený Omar získal od MrBeasta cenu útěchy v podobě 30 tisíc dolarů, mnohem více se však radoval Mark, který podle Dexerto chce splatit výhrou své dluhy.


Domů
Sdílet
Diskuse