Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. prosince 2019 19:42
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tekashi bude muset absolvovat program kontroly duševního zdraví a nadále spolupracovat s policií i po propuštění

HUDBA
Uložit Uložené

Spolupráce 6ix9inea a federální policie ještě neskončila. Po propuštění bude muset být nadále nápomocný vždy, když to bude FBI potřebovat.

Portálu TMZ se podařilo dostat k dokumentům, které napovídají, co se bude dít bezprostředně poté, co se 6ix9ine dostane v listopadu 2020 na svobodu. S určitostí víme, že bude muset absolvovat program duševního zdraví, který obnáší návštěvu psychologa, a také bude muset být nadále stoprocentně nápomocný federální policii v případě, že to bude potřebovat.

Tekashi se ve středu dozvěděl, že za trestné činy, které spáchal, nedostane původních 47 let, které mu hrozily. Soud rozhodl o zkrácení trestu na 24 měsíců, přičemž 13 z nich si už od listopadu 2018 odseděl. S určitostí se pro to dostane na svobodu v roce 2020.

Doporučeno
Tekashi si ve vězení posedí 2 roky, rozhodl soud Tekashi si ve vězení posedí 2 roky, rozhodl soud 18. prosince 2019 19:15

Aktuálně zavalila rapera vlna kritiky, protože si mnozí myslí, že je trest nepřiměřeně nízký. Soudce však bral na vědomí skutečnost, že 6ix9ine pomohl dopadnout celý nebezpečný gang velmi zásadním způsobem.

Ozvala se už i matka Tekashiho dcery, která si myslí, že raper v dopise pro soudce lhal, když tvrdil, že chce být dobrým příkladem pro ostatní s podobným osudem. Podle jeho názoru může být symbolem, že i když se někdo nechtěně zaplete gangem, existuje cesta zpět. I když, ne právě nejpříjemnější.

Domů
Sdílet
Diskuse