Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. prosince 2019 13:22
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande pomáhá kamarádce zabodovat u ASAP Rockyho. Sdílela Tweet, ve kterém chválí raperův výkon na uniklém videu

NEWS
Uložit Uložené

Kamarádka Ariany Grande Courtney pochválila ASAP Rockyho a zpěvačka sdílela její příspěvek, aby se dostal k samotnému raperovi. Následně jí popřála veselé Vánoce.

Ariana Grande dokázala, že je skutečná kamarádka na správném místě a je připravena pomoci vždy, když to její blízcí skutečně potřebují. Její dobrá přítelkyně Courtney totiž přidala příspěvek, kde chválí nedávno zveřejněný ASAP Rockyho sextape a uchází se o pozornost populárního interpreta.

Doporučeno
A$AP Rocky reaguje na sextape, který je na PornHubu. Lidé se smáli jeho výkonu, nyní někteří i jeho tweetu A$AP Rocky reaguje na sextape, který je na PornHubu. Lidé se smáli jeho výkonu, nyní někteří i jeho tweetu 20. prosince 2019 14:00

Jelikož má Courtney málo sledovatelů a status by se k raperovi dostal přirozenou cestou jen velmi těžko, zpěvačka zasáhla a její slova sdílela na svém oficiálním Twitteru, kde do statusu napsala její instagramový účet. Veřejnost nyní čeká, zda se jedna z nejlepších kámošek Ariany Grande, kterou jsme měli možnost vidět například v klipu thank u, next, dočká pozornosti od ASAP Rockyho.

Ariana v dalším Tweetu popřála Courtney veselé Vánoce, protože přesně věděla, co se bude dít. Internet v současnosti šílí a sociální síť se okamžitě zaplnila příspěvky reagujícími na tuto situaci.

Fanoušci zpěvačky nemohou uvěřit, že udělala něco takového a svůj Twitter využila, aby veřejně kontaktovala Rockyho s takovou věcí: „Nevěřím, že Ariana Grande právě nastavila svůj krk a sdílela příspěvek ASAP Rockyho, aby zveřejnila zájem své kamarádky. Nemám slov, toto je nejlepší věc, která se kdy stala,“ napsala jedna uživatelka a následovaly ji i stovky dalších.

Domů
Sdílet
Diskuse