Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. prosince 2019 14:10
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Policisté zjistili, že jejich kolega krade hračky určené pro rodiny v nouzi. Chlupatý zloděj je ukrýval v pelíšku

NEWS
Uložit Uložené

Policisté byli přesvědčeni o tom, že někdo z jejich řad musí krást dárky pro děti z dětských domovů. Přišli na to, že zlodějem je terapeutický retrívr.

Policisté ve městě Franklin ve státě Massachusetts v posledních dnech před Vánocemi řešili záhadu kolem toho, kdo jim z kanceláře krade hračky, které shromažďovali pro děti z dětských domovů a rodiny v nouzi prostřednictvím nadace Santa Foundation. BBC informuje, že materiální pomoc shromažďovali postupně, zároveň si ale všimli, že jim některé hračky postupně mizí.

Doporučeno
Hlídací pes Hunter se stará o osiřelé mládě žirafy. Z dvojice zvířat se stali přátelé Hlídací pes Hunter se stará o osiřelé mládě žirafy. Z dvojice zvířat se stali přátelé 23. listopadu 2019 16:19

Chvíli řešili, kdo může za krádežemi stát, ale došlo jim, že to musí být někdo z vlastních řad, protože prostory zamykají a klíče mají jen policisté. Po krátké chvíli se jim podařilo viníka dopadnout, výsledkem však bylo velmi milé překvapení – zlodějem byl terapeutický retrívr Ben, který si hračky postupně nosil do pelíšku pod stolem jednoho ze zaměstnanců.

Zlobit se na něj pochopitelně nemohli. Výsledkem je emotivní a velmi autentické video, které potěší každého milovníka čtyřnohých miláčků. Pejsek se tváří velmi nenápadně, když si odnáší další lup v podobě panenky v dětském košíku.

Domů
Sdílet
Diskuse