Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2019 11:38
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Bratislavčan si už viackrát sadol opitý za volant, policajti mu zhabali auto. Kia Ceed už patrí štátu

NEWS
Uložit Uložené

Vec sa realizovala v tzv. „super rýchlom“ konaní.

Blížia sa sviatky a vtedy pribúda ľudí, ktorí si pred jazdou vypijú. Preto sú aj policajti obozretnejší a vodičov spravidla častejšie kontrolujú. Za volant by si si nikdy nemal sadnúť, pokiaľ si užil alkohol. Môžeš ublížiť nielen sebe, ale aj ostatným účastníkom cestnej premávky. Niektorí si však nedajú povedať, muža z Bratislavy chytila polícia chytila opitého už druhýkrát.

Doporučeno
16letý chlapec rozbil okno na policejním ředitelství v Banské Bystrici. „Přišel jsem si pro drogy,“ řekl 16letý chlapec rozbil okno na policejním ředitelství v Banské Bystrici. „Přišel jsem si pro drogy,“ řekl 15. prosince 2019 20:21

„Komu niet rady, tomu niet pomoci! Príkladom toho je udalosť z minulého týždňa, kedy zastavili policajti v mestskej časti Bratislava Rusovce motorové vozidlo Kia Ceed. Vodič bol podrobený vykonaniu dychovej skúšky, ktorá mala prekvapivý záver. Dräger zobrazil hodnotu 0,93 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu, čo predstavuje 1,94 promile,“ napísala bratislavská polícia na Facebooku.

Domů
Sdílet
Diskuse