Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2019 11:00
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

S křivými zuby nemůžeš na konzervatoř? Vyzpovídali jsme mladé české umělce na výstavě adidas x Footshop

REFRESHER
Uložit Uložené

Naše moderátorka Kateř položila několik otázek mladým českým umělcům, kteří dorazili na výstavu adidas x Footshop. Co všechno jsme se dozvěděli?

Při příležitosti padesáti let s legendárními teniskami adidas Superstar jsem vyrazili na speciální výstavu adidas x Footshop, kde naše moderátorka Kateř vyzpovídala mladé české umělce, kterým se podařilo prorazit a změnit svět kolem sebe. 

Těmi jsou například zpěvačka a raperka Hellwana, která dělá mix grimeu, r'n'b a soulu, Jiří Marshal, který má vlastní grafické studio a značku oblečení, nebo v neposlední řadě moderátorka a modelka Naomi Adachi, která nám prozradila, že na začátku kariéry pro ni byl nejtěžší její vzhled.

No a na závěr si s námi můžeš otestovat své znalosti ohledně slavných tenisek. Víš například, proč se Superstar botám přezdívá „Shell Shoe“, na co byly původně určeny a díky jaké události pronikly do hudebního světa? I to se ve videu můžeš dozvědět. 

Doporučeno
Smack o Maniakovi: Nebudu beefovat s lidmi, kterým bych zvedal sledovanost Smack o Maniakovi: Nebudu beefovat s lidmi, kterým bych zvedal sledovanost 11. prosince 2019 17:00
Domů
Sdílet
Diskuse