Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2019 17:36
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Youtuber MrBeast dosáhl svého cíle. Vybral peníze na vysazení 20 milionů nových stromů

OSOBNOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Aktivita se na YouTube rozběhla teprve v říjnu. Přidalo se několik známých osobností, Elon Musk a Tobi Lütke přispěli po milionu dolarů.

V říjnu jsme tě informovali o spojení známých youtuberů, kteří se v boji s globálním oteplováním rozhodli vysadit 20 milionů stromů. MrBeast (vlastním jménem Jimmy Donaldson), bývalý inženýr NASA Mark Rober a stovky dalších nyní splnili svůj cíl.

Doporučeno
Světoví youtubeři se spojí a vysadí 20 milionů stromů. Projekt #TeamTrees vede MrBeast Světoví youtubeři se spojí a vysadí 20 milionů stromů. Projekt #TeamTrees vede MrBeast 26. října 2019 13:41

Kampaň #TeamTrees už shromáždila plánovaných 20 milionů dolarů, informuje Engadget. Podařilo se to několik dní před původním cílem, kterým byl 31. prosinec 2019.

Většina příspěvků byla ve výši 5 dolarů, které se rovnají pěti vysazeným stromům. Oficiální stránka projektu teamtrees.org ale zobrazuje i statistiku podle nejvyšší darované částky.

Domů
Sdílet
Diskuse