Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. prosince 2019 14:35
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Ženě skočil za jízdy vánoční kapr do klína. Nabourala do betonového sloupu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Řidičku musel do nemocnice transportovat vrtulník.

V pondělí před Štědrým dnem se v obci Horní Police na severu Čech odehrála kuriózní nehoda. Paní ve věku 62 let za volantem Škody Felicie projížděla obcí, když tu náhle jí skočil do klína kapr, kterého si vezla na sedadle spolujezdce uloženého v igelitové tašce položené v lavoru.

„Šokovaná žena v tu chvíli ztratila kontrolu nad řízením a vyjela do prostisměru, kde nejprve srazila dopravní značku a potom nabourala do betonového sloupu,“ uvedla tisková mluvčí Policie Ivana Baláková.

Doporučeno
Fenomén jménem Turbomošt. Lidé si berou volno, aby u nás mohli na trzích prodávat, říká zakladatel (Rozhovor) Fenomén jménem Turbomošt. Lidé si berou volno, aby u nás mohli na trzích prodávat, říká zakladatel (Rozhovor) 21. prosince 2019 17:55

Řidička bohužel utrpěla zlomeninu v oblasti kotníku a s pohmožděným hrudníkem musela být z místa nehody transportována vrtulníkem do nemocnice. Policie při této příležitosti varuje, aby motoristé živého kapra při převozu řádně zajistili. Nikdy totiž nevíš, kdy ti skončí v klíně. 

Domů
Sdílet
Diskuse