Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. prosince 2019 15:26
Čas čtení 0:00
Daniel Michalík

Mr. Robot a jeho geniální finále v poslední 4. sérii (Recenze)

Mr. Robot a jeho geniální finále v poslední 4. sérii (Recenze)
Zdroj: USA Network
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Čtvrtá série je promyšlenou mozaikou událostí plných napětí, silných emocí a odkrytých tajemství.

Mr. Robot se od začátku tvářil jako originální seriál se zajímavým námětem. Zaměřoval se jednak na společnost jako takovou, ale i na psychiku mladého hackera v podání Ramiho Maleka. Jeho tvůrce Sam Esmail časem rozehrál grandiózní hru plnou zvratů a napínavých dějových linek. Ve třetí sérii jsme měli pocit, že seriál překonává sám sebe a šokuje každou jednou epizodou.

Plné bodové hodnocení později přineslo otázku, zda Esmail dokáže udržet stejnou kvalitu a zodpovědět všechny otázky i v té finální. Před první epizodou čtvrtého dějství se zřejmě nejeden divák zamyslel nad tím, jak může stále existovat tolik tajemství. Ukočírovat tak komplexní seriál totiž vůbec není jednoduché. Dokázal ho Esmail spolu s tvůrci zakončit na výbornou?

Doporučeno
Zaklínač (Recenze) Zaklínač (Recenze) 23. prosince 2019 17:28

Čtvrtá série se nese ve vánoční atmosféře a postavy opět staví před nebezpečné situace. Elliot je odhodlán skoncovat s Whiterose a na pozadí čelí problémům Elliotova sestra Darlene nebo agentka Dom, která přebírá důležitou roli v hackerské Dark Army. Hlavní protagonisté odkrývají spojitosti a každá jedna epizoda doslova dýchá nervozitou a napětím.

Průměrné hodnocení čtenářů
Tvé hodnocení
Jaké hodnocení bys dal ty?
Zobrazit výsledky
Skrýt výsledky
0/10
Domů
Sdílet
Diskuse