Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
26. prosince 2019 9:50
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Henry Cavill nepil 3 dny před natáčením scén nahoře bez téměř žádnou vodu. Vzezření namakaného Zaklínače bylo nereálné

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pokud chceš vypadat jako Zaklínač, smiř se s tím, že budeš trpět.

Jen před pár dny jsme tě informovali o tom, jak to Henry Cavill přehnal s posilováním na roli Geralta. Na natáčení častokrát kvůli objemu svalstva poškozoval své kostýmy. Pro představitele Supermana nešlo o nic nového, ale i tak byl trénink pro roli Zaklínače jiný.

Nebylo to ale jen o cvičení a přísné dietě. Cavill během poslední návštěvy u Grahama Nortona prozradil, že byl během natáčení dehydrovaný. Při dehydrataci se totiž pokožka zúží a zvýrazní svaly pod ní. Tři dny před začátkem natáčení scén nahoře bez mohl vypít jen litr a půl vody, 2 dny před už jen půl litru a den předtím vodu žádnou. Nejhorší to podle něj bylo tehdy, když se natáčení takových scén protáhlo do 4. dne. Henry dokonce tvrdí, že se tehdy dostával do stavu, kdy dokázal cítit i pach vody. Naštěstí tehdy nemusel točit žádné souboje. Byl by na to příliš slabý.

Doporučeno
Henry Cavill je tak namakaný, že během natáčení několikrát jeho svaly zničily kostým Zaklínače Henry Cavill je tak namakaný, že během natáčení několikrát jeho svaly zničily kostým Zaklínače 22. prosince 2019 22:22

A pro ty, kteří si myslí, že takto lze vypadat přirozeně a bez problémů: Cavill před zahájením natáčení dělal rychlé cviky pro krátkodobé zvýraznění svalstva.

Domů
Sdílet
Diskuse