Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. prosince 2019 13:20
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

Bill Gates potěšil ženu z Redditu, poslal jí 36kilový vánoční balíček plný krásných dárků

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Gates se každoročně účastní iniciativy Secret Santa na Redditu.

Bill Gates se účastní vánočního Secret Santy už pět let. V subredditu r/SecretSanta je i Shelby z Michiganu, která se zúčastnila již 95 dárkových výměn. Nedávno se na YouTube podělila se svou radostí, když zjistila, že její tajný Santa není nikdo jiný než miliardář a spoluzakladatel Microsoftu, kterému přidělili její jméno právě ve zmíněném subredditu.

Vánoce od Gatese

Podle Shelby vážil balíček více než třicet kilo. Kromě dárků obsahoval i ručně psaný vzkaz s přáním veselých svátků od Gatese. Všechny dárky v balíčku byly promyšlené, je jasné, že Gates si dal tu námahu zjistit o Shelby co nejvíce. Své nadšení z dárku popsala Shelby i na Redditu.

Doporučeno
Jak čeští influenceři a rapeři oslavili letošní Vánoce? Jak čeští influenceři a rapeři oslavili letošní Vánoce? 25. prosince 2019 11:40

Nejvzácnější dárek se týkal její mamky, která zemřela v březnu tohoto roku. Tento rok byl proto pro Shelby emocionálně velmi náročný a osobní balíček ji potěšil. Gates totiž v jejím méně daroval peníze i americké nadaci srdečních onemocnění (American Heart Association) na znak úcty vůči její zesnulé matce.

Jak o tom Gates věděl? Podle Business Insideru na začátku výzvy všichni účastníci vyplní dotazník, díky kterému mohou více poznat člověka, kterého si vylosovali.

Gates jí kromě toho daroval mnoho dalších vzácných darů: nejlepší knihy roku 2019 podle Gatesova seznamu, náušnice, sladkosti, hračky pro její kočku, vánoční klobouk inspirovaný Harrym Potterem, rukopis Velkého Gatsbyho a také svíčku s citací z této knihy, dva Lego sety ze série Harry Potter a Star Wars a merch inspirovaný seriálem Twin Peaks. Dary nejsou vzácné jen součtem cen, ale zejména proto, že se Gates opravdu snažil vybírat dárky podle zájmů a preferencí Shelby.

Podívej se na reakci na balíček na videu níže:

Domů
Sdílet
Diskuse