Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. prosince 2019 14:57
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Žena přežila pád ze 61metrového útesu. Lidé zaslechli její výkřiky a přivolali pomoc

NEWS
Uložit Uložené

Tomu se řekne štěstí v neštěstí.

Přibližně 35letá žena spadla ze 61metrového útesu v Jižní Kalifornii, ale jako zázrakem přežila. Náhodní kolemjdoucí naštěstí slyšeli její výkřiky a stihli přivolat záchranáře. Ti ji podle CNN z místa převezli vrtulníkem.

Doporučeno
Matěj splul Amazonku, téměř umrzl v tureckých horách, stal se bezdomovcem v San Franciscu a dojel na kole do Číny (Rozhovor) Matěj splul Amazonku, téměř umrzl v tureckých horách, stal se bezdomovcem v San Franciscu a dojel na kole do Číny (Rozhovor) 6. září 2018 16:22

Zhruba v 8:00 policie přijala několik telefonátů od lidí, kteří nahlásili, že na dně útesu zaslechli ženský křik, prozradil pro CNN zástupce šerifa Ed Luna.

Není však jasné, jakým způsobem se jí podařilo vlastně spadnout a také nevíme, jak dlouhý čas na místě strávila, než k ní dorazila pomoc.

Žena naštěstí podle vyjádření šerifa Alexe Villanueva na Twitteru utrpěla pouze lehké zranění. Vrtulníkem byla převezena do nedaleké místní nemocnice.

Zpět
Sdílet
Diskuse