Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. prosince 2019 17:42
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Umělecká díla přenesená do společné kolekce muzea v Louvre a Off-White

Umělecká díla přenesená do společné kolekce muzea v Louvre a Off-White
Zdroj: Off-White
MÓDA
Uložit Uložené

Virgil Abloh nepřestává posouvat levely ani pod záštitou své vlastní značky.

Architektura, sochařství či malby jsou často největší inspirací při tvorbě nových kolekcí známých módních návrhářů a Virgil Abloh není výjimkou. Značka Off-White už v rámci svých prvních kousků totiž lidem nabízela reprodukce obrazů od Caravaggia nebo Leonarda da Vinciho.

Doporučeno
Outfit za 100 korun, ale i za více než 25 000. Jaké nejhorší oblečení dostali mladí Pražáci pod stromeček? Outfit za 100 korun, ale i za více než 25 000. Jaké nejhorší oblečení dostali mladí Pražáci pod stromeček? 22. prosince 2019 18:12

Koncem roku 2019 se tak dočkal obrovské pocty, protože ve spolupráci s muzeem v pařížském Louvre vydává společnou streetwear kolekci. Vytvořena přitom byla za účelem připomenutí si 500. výročí od úmrtí mistra da Vinciho a musíme uznat, že jde nejen o velmi pěkné gesto, ale i o povedenou módní záležitost. Milovníci většinou renesančních děl se tak mohou těšit na klasické mikiny či trička s logem Off-White doplněné o potisky a stejně tak i různorodé doplňky.

Domů
Sdílet
Diskuse