Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. prosince 2019 9:28
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Královna Alžběta II. hledá uklízeče. Jeho úkolem bude udržovat její domov ve špičkové formě

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Windsor Castle potřebuje člověka, který je precizní a dá se na něj spolehnout.

Pokud jsi vždy toužil pracovat pro královskou rodinu, naskytla se příležitost. Na oficiální stránce se objevilo zaměstnání Housekeeping Assistant a tvým úkolem, pokud tě tedy vezmou, bude starat se o domácnost. Královskou.

Doporučeno
Královna Alžběta II. hledá správce instagramového profilu. Nabízí 74 tisíc korun měsíčně Královna Alžběta II. hledá správce instagramového profilu. Nabízí 74 tisíc korun měsíčně 20. května 2019 13:49

V inzerátu se nepíše o omezeních, ale uchazeč musí splňovat několik všeobecných podmínek. Nový zaměstnanec bude mít za úkol dohlížet na to, aby byl Windsor Castle vždy na špičkové úrovni a prezentován co nejlépe. Předchozí zkušenosti nejsou nutností, avšak jsou vítány. Tak či onak, tým kolem královské rodiny je připraven zaučit nové lidi.

Kráľovná Alžbeta II. hľadá upratovača. Tvojou úlohou bude udržiavať jej domov v špičkovej forme
Kráľovná Alžbeta II. hľadá upratovača. Tvojou úlohou bude udržiavať jej domov v špičkovej forme Zdroj: pool via AP/TASR/Steve Parsons

Uchazeč by měl být vstřícný a ochotný cestovat i do jiných královských rezidencí, pokud to bude nutné. Měl by mít dobrý time managment a být schopen organizátor, aby zvládal plnit deadliny. No a podle všeho se nový zaměstnanec setká i se zajímavými lidmi, jelikož podle inzerátu bude vítat hosty.

Plat sice zveřejněn není, ale inzerát zmiňuje kromě výplaty i benefity. Nováček odpracuje 5 dní v týdnu a 40 hodin, má nárok na 33 dní dovolené a ubytování v areálu. Pokud tě práce zaujala, musíš poslat přihlášku do 19. ledna.

Domů
Sdílet
Diskuse